Om een dienst te annuleren in bookU Staffing, open je de dienst, selecteer je Dienst annuleren en kies je een reden van annulering. Door te annuleren verdwijnt de dienst uit de actieve planning. De redenen van annulering zijn per klant ingesteld. Je kunt een geannuleerde dienst op elk moment opnieuw activeren door de dienst privé te maken.
Stappen om een dienst te annuleren in bookU Staffing
Om een dienst te annuleren in bookU Staffing, selecteer je de dienst en kies je Dienst annuleren.
Ga naar Projectplanning, Medewerkers planning, Alle diensten of Alle diensttoewijzingen.
Selecteer de dienst die je wilt annuleren. De details van de dienst openen.
Selecteer Dienst annuleren. Er verschijnt een lijst met redenen van annulering.
Selecteer de juiste reden. De status van de dienst wordt Geannuleerd en de details van de dienst tonen de reden van annulering.
In Projectplanning kun je ook met de rechtermuisknop op de dienst klikken en Dienst annuleren selecteren.
Een geannuleerde dienst opnieuw activeren in bookU Staffing
Om een geannuleerde dienst opnieuw te activeren in bookU Staffing, open je de geannuleerde dienst en selecteer je Privé maken. De status van de dienst wordt Privé. Om de dienst daarna op de marktplaats te publiceren, selecteer je Dienst publiceren.
