Naar de hoofdinhoud

Hoe maak je een dienst privé?

Maak een dienst privé of publiceer een privédienst op de marktplaats in bookU Staffing

Om een dienst privé te maken in bookU Staffing, selecteer je Privé maken. Enkel je eigen team ziet een dienst met de status Privé: de dienst staat niet op de marktplaats en de planner kiest zelf een kandidaat. Je kunt een dienst privé maken wanneer je de dienst aanmaakt, vanuit een dienst met de status Marktplaats of vanuit een geannuleerde dienst. De knop Privé maken heette vroeger Opslaan als concept en de status Privé heette vroeger Concept.

Een dienst privé maken bij het aanmaken

Om een dienst privé te maken wanneer je de dienst aanmaakt, selecteer je in het scherm Dienst toevoegen het pijltje naast Dienst publiceren en kies je Privé maken. De dienst krijgt de status Privé.

Een Marktplaats-dienst privé maken

Om een dienst met de status Marktplaats privé te maken, open je de dienst en selecteer je Privé maken.

  1. Ga naar Projectplanning, Medewerkers planning, Alle diensten of Alle diensttoewijzingen.

  2. Selecteer de dienst. De details van de dienst openen.

  3. Selecteer Privé maken. De status van de dienst wordt Privé.

In Projectplanning kun je ook met de rechtermuisknop op de dienst klikken en Privé maken selecteren.

Een geannuleerde dienst privé maken

Om een geannuleerde dienst opnieuw te activeren, maak je de geannuleerde dienst privé.

  1. Ga naar Projectplanning, Medewerkers planning, Alle diensten of Alle diensttoewijzingen.

  2. Selecteer de geannuleerde dienst. De details van de dienst openen en tonen de reden van annulering.

  3. Selecteer Privé maken. De status van de dienst wordt Privé.

Een dienst met de status Beoordeling klant of Gepland privé maken

Om een dienst met de status Beoordeling klant of Gepland privé te maken, annuleer je de dienst eerst. Daarna maak je de geannuleerde dienst privé, zoals beschreven in de sectie Een geannuleerde dienst privé maken.

Een privédienst publiceren op de marktplaats

Om een privédienst op de marktplaats te publiceren, open je de dienst en selecteer je Dienst publiceren. De status van de dienst wordt Marktplaats en alle gekwalificeerde medewerkers op de marktplaats zien de dienst. In Projectplanning kun je ook met de rechtermuisknop op de dienst klikken en Dienst publiceren selecteren.

Was dit een antwoord op uw vraag?